torstai 17. marraskuuta 2016

Viikonloppusuunnitelmia

Joko olette miettineet, mitä teette viikonloppuna? Minun ei kyllä tarvitse miettiä, kun Tampereella on tarjolla Suomen Kädentaidot -messut. Olin viime vuonnakin messuilla ihan haltioissani tarjonnasta, kun vaan malttoi keskittyä itseä kiinnostaviin osastoihin ja esityksiin. On ihanaa, kun ei ole mitään pakottavaa tarvetta nähdä messuilla mitään tiettyä, vaan voi mennä ihan vain fiiliksen mukaan ja nauttia väreistä, materiaaleista ja luovuudesta ympärillään.




Tänä vuonna messusivut ovat tarjonneet monenlaisia vinkkejä onnistuneeseen messukäyntiin. Itse ainakin aion kiinnittää huomiota kenkiini ja pukeutumiseen, ettei tungoksessa tule kuuma. Lisäksi vietän varmaan tämän illan pohtien, mitkä ovat ne osastot, joihin aion keskittyä. Mukavia messupäiviä kaikille! Hymyillään, jos tavataan!


Some people may have problems planning what to do during the coming weekend. I don't. The biggest Finnish Craft and Design Fair is opening in my neighbourhood. This is the greatest theme event in the country and collects more than 40000 enthusiasts to visit Tampere, Pirkanmaa, Finland in November. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluan varmistaa, että yksikään kommentti ei jää minulta lukematta, joten kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
Kiitos kommentista ja kärsivällisyydestä!