lauantai 29. marraskuuta 2014

Puikot löytyivät

Kerä Polkka-lankaa oli tarttunut kaupasta mukaan, joten pakkohan se oli kaivaa arkistojen kätköihin kaivautuneet puikot esiin. Katsoin parhaaksi, etten aloita mistään liian vaikeasta käsityöstä, kun ei ole tullut pidettyä puikkoja käsissä niin moneen vuoteen. Säärystimet taitavat olla oikeanlainen ensimmäinen harjoittelukohde, kun silmukkataidot taitavat olla hieman ruosteessa. Lämmittimille on näin talvisaikaan tarvettakin, joten ihan tarpeeseen on ne tarkoitus tehdä. Puikkojen ja lankojen yhdistelmä tuntuu käsissä ihmeen hyvältä, joten eiköhän tästä jotain ainakin aikaan saada. Löysin netistä langalle sopivan ohjeenkin, josta otan hieman osviittaa.

Kun kerran pääsi lankojen makuun, niin niitä on tullut käytyä hypistelemässä kaupassa toistamiseenkin. Ideat alkavat laukata päässä, ja jokaisesta langasta tulee mieleen, mitä ihanaa niistä voisi tehdä. Teinpä jopa extreme-seikkailun varsinaiseen lankakauppaankin. Jo eteisessä tajusin, kuinka piristävä matka olisi edessä, kun värien ja materiaalien kirjo hyökyi hyllystä vastaan. Mutta nyt oli pidettävä maltti päässä ja nautiskeltava vain ideoiden pompahtelusta pään sisällä. Palasin kaupasta ilman lankoja, mutta monta ideaa rikkaampana. Sitten taas netin ääreen pohtimaan suunnitelmia eteenpäin. Joulukin on tulossa, joten se sai mielikuvituksen laukkaamaan villimmin.

Yes, I found my knitting needles. Now I wonder, what to do with them and the yearn I got. Maybe leggings would be an easy alternative.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluan varmistaa, että yksikään kommentti ei jää minulta lukematta, joten kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
Kiitos kommentista ja kärsivällisyydestä!