torstai 31. joulukuuta 2015

Vuosi alkaa olla taputeltu

Tämä vuosi alkaa olla tässä. Tämä on ollut tapahtumarikas ja jännittävä vuosi, eikä ainoastaan semmoisessa positiivisessa mielessä. Mutta tunnelmat vuoden loppuessa ovat selvästi paremmat kuin sen alkaessa, joten parempaan ollaan menossa. Sain vahvistuksen oikeaan suuntaan menemisestä eräältä minulle hyvin tärkeältä henkilöltä, joten uskottava se kai sitten on, kun hänkin niin sanoo.

Kokosin tähän tämän vuoden juttuja, ja aika mukavahan näitä on näin jälkeen päin katsoa. On kaikenlaista keskeneräistä, mutta valmistakin sentään jotain. Suurin tämän vuoden töistä oli sängynpeite vierashuoneeseen. Vaikka se oli iso työ, se ei tuntunut ollenkaan työläältä.

Nyt jo tekisi mieli kurkistaa siihen, miltä ensi vuoden vastaava "taulu" mahtaisi näyttää, mutta pitää malttaa kokonainen vuosi ennen kuin on sen aika.


Vuosi 2015


Hyvää uutta vuotta 2016 kaikille!

It's time to close this year and what an exciting year it has been. Not only in the positive sense. But it is the main thing that the overall feeling is much better than an year ago. We are heading to better times aren't we. Have a happy new year!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluan varmistaa, että yksikään kommentti ei jää minulta lukematta, joten kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
Kiitos kommentista ja kärsivällisyydestä!